Cookies politika

1. Spoločnosť CBS spol, s. r.o., so sídlom Kynceľová 54, 974 01 Kynceľová, IČO 36754749, IČ DPH SK2022351254, DIČ 2022351254, zapísaná v OR Okresného súdu Banská Bystrica oddiel: Sro vložka č.12828/S, ako prevádzkovateľ  na  účely  ochrany osobných údajov používa na tejto webstránke súbory cookies. Ich použitie je za účelom merania návštevnosti webstránky, cielenej reklamy, ako aj za účelom čisto technických náležitostí fungovania webstránky ako je napr. prispôsobenie zobrazenia webovej stránky www.cbs-shop.sk

2. Cookies na účely ochrany osobných údajov delíme do dvoch skupín:

a) Cookies technického charakteru (meranie návštevnosti, zabezpečenie zobrazenia stránky a pod.) - sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.

b) Cookies cielenej reklamy - spracovávané na základe vášho súhlasu.

3. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google alebo Facebook. Webstránky máte možnosť používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.

4. Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe za účelom cielenej reklamy je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu, kliknutím na odkaz “Súhlasím!”, ktoré nájdete v cookie lište v dolnej časti webovej stránky. Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená v cookie politike pri jednotlivých marketingových cookies. Váš súhlas so zberom údajov na marketingové účely môžete kedykoľvek odvolať a to zmenou nastavenia vami používaného internetového prehliadača.

5. Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics; prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

6. Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade s Ochranou osobných údajov.

7. Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
- požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame, ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie či opravu;

- žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov, právo byť zabudnutý – vaše údaje vymažeme pokiaľ vaša požiadavka nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;

- v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov, máte právo obrátiť sa na nás - kontaktná osoba: Simona Nádašiová, e-mail: gdpr@cbs.sk; alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

- viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov.

Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke nasledujúce súbory cookies tretích strán:
NázovÚčelDoba spracovania
Google Analytics Získanie štatistických informácií Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do ostránenia informácií (napr. cez delete cache)
Google Adwords Identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (retargeting) 540 dní
Facebook Identifikácia v rámci reklamní siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (retargeting) 180 dní